Sázení na baseball online

  • Special Content faviconSpecial Content

    Oct 4, 2021, 6:07 am1.2k ptsInteresting

    Daleko od marketingu NBA, folklóru amerického fotbalu, existuje sport, který koluje v krvi Severní Ameriky a Spojených států amerických, je to baseball. Již 150 let se dědí z otce na syna, stejně jako jeho zažloutlé kartičky hráčů, podepsané baseballové míčky, rukavice a pálky. Od roku 1960 by americký fotbal nahradil baseball jako sport číslo jedna. Nepochybně v číslech, ale ne v srdcích. Přesto se baseball zrodil, a to tak dávno, že se mohl podívat fotbalu přímo do očí, stejně jako ragby. V roce 1856, kdy Alexander Cartwrigh vytvořil baseball, basketbal ještě neexistoval, americký fotbal byl teprve v plenkách a ještě neexistoval. Baseball je moderní historií USA. Ve filmech, literatuře a všech druzích umění máte díla věnovaná tomuto sportu.

    Tento sport je americkou památkou, ale stejně jako americký fotbal si nikdy nenašel své místo v Evropě. Stejně jako americký fotbal nemůže nic dělat proti ragby, neexistuje žádný pálkovací sport jako baseball, s výjimkou kriketu, který hýbe pouze poddanými Jeho Veličenstva. Baseball najdete na třech místech světa a historie vám v tom může pomoci. Především na Kubě, kde je to národní sport. Ano, před Che a Castrem byl ostrov pod kontrolou USA prostřednictvím nepříliš sympatického diktátora. Nakonec, když Američany z Kuby vykopli, zůstala jim americká auta a baseball. Druhou zemí je Japonsko. Po odpálení vodíkové bomby a kapitulaci císaře USA zemi "okupovaly" prostřednictvím obrovských vojenských základen, z nichž některé stále existují. Baseball byl tímto způsobem předán dál. Stal se jedním z královských sportů v Japonsku, které je do něj stejně bláznivé jako Američané a Kubánci. Proto si v České republice můžete vsadit pouze na dvě ligy: americkou Major League baseball a japonskou Nippon Professional baseball.

    Baseball vás nikdy nenechá na holičkách. A vsadit si na baseball můžete v Japonsku pouze na 14 týmů! To znamená, že při 1728 zápasech máte k dispozici pouze 14 týmů, které se musíte naučit a pochopit spoustu statistik za celou sezónu, protože týmy se potkají dobrých sto krát. I když o hře nic nevíte, za jednu sezónu se rychle naučíte základy, rozložení sil, historii s historií, která nikde jinde neexistuje: pokud sázíte na fotbal, abyste měli statistiky o 10 zápasech, poháry nepočítaje, musíte počítat s několika sezónami. U baseballu můžete během jedné sezóny zažít několik sezón bez zásadních změn v týmech a hráčích.

    Sázky jsou opět poměrně omezené, což vám dává možnost zaměřit se při analýze na konkrétní body. To je další plus sázkových tipů na baseball! Nyní přichází ta těžší část. Jak sázet na sport, který je nám kulturně vzdálený jako ledovcový řemeslník Grónsku? No, je to vzrušující výzva, protože kromě samotného sportu se dostáváte do vzrušující sportovní kultury a historie. Jelikož jsem měl možnost vidět baseballový zápas v San Franciscu, mohu vám říci, že je to matoucí zážitek. Mays Field - tak se přezdívá stadionu, který nese název, stojí na nábřeží, a protože baseballové stadiony se vyznačují tím, že mají pouze tři tribuny, vidíte při utkání casino slot přístav a záliv jako krajinu. Řeknete mi, koho to zajímá? Možná, ale právě o tom je sázení na baseball, o nasávání sportu. Ne každý bude mít tu možnost, ale můžete to pochopit čtením, zkoumáním a sledováním zápasů.

    Baseball může být skutečnou přidanou hodnotou, pokud hru hrajete správně. Pravidla nejsou tak složitá. Pro většinu novinek musíte ovládat angličtinu, i když někteří nadšenci Česky nabízejí zprávy a fóra. Především se nenechte odradit, hrajte málo, čas pro jednou je s vámi.


Trending Today on Gossip Bucket



A big swirling bucket of the latest rumors, celebrity news and Hollywood gossip. The premier celebrity gossip app. The only apps that gives you a comprehensive real time celeb news stream.

Gossip Bucket style image

Gossip Bucket aggregates and streams the latest gossip news and headlines from the top sources in one place.

Gossip Bucket Celebrity iPhone App